Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy #samsung #samsung galaxy S III

Numele Samsung Galaxy S III, confirmat oficial

Samsung a confirmat in sfarsit numele noului smartphone Samsung Galaxy S III, numit pana acum doar "noul Galaxy" in materialele promotionale.

Numele telefonului a fost confirmat la prezentarea rezultatelor financiare ale companiei pentru primul trimestru al anului. "Anticipam o cerere foarte mare pentru Galaxy S III", a declarat vicepresedintele senior Samsung, Robert Yi, citat de GSMArena.com.

Se pare ca secretele pastrate de Samsung pana acum se dezvalui in lant, la mai putin de o saptamana pana la prezentarea oficiala a Samsung Galaxy S III, la Londra.

Specificatiile Galaxy S III, motivul a numeroase speculatii, par sa fi fost dezvaluita in avans prin intermediul AnTuTu, aplicatie de teste benchmark.

Noul Samsung Galaxy S III are un ecran de 4,7 inci cu rezolutie de 1280x720 si procesor dual-core Exynos 4212 la 1,4 GHz, potrivit informatiilor ce vor fi confirmate oficial abia saptamana viitoare.

Sursa foto: Techradar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea