Stiinta & Tehnologie

#mazda #mazda 5 #mazda 2 #facelift #paris

Noutatile Mazda pregatite pentru Paris

Mazda va aduce anul aceste la Paris modelele Mazda2 Facelift, noul Mazda3 si Mazda5 echipat cu un nou motor diesel , toate acestea avand ca punct comun consumul redus de compustibil si emisii scazute.

Astfel, Mazda2 (desemnata Masina Anului in lume in 2008) va fi prezenta in versiune facelift in premiera europeana la Paris, integrand o serie de schimbari cheie printre care amintim: noile elemente frontale specifice noii linii de design Mazda si un interior restilizat , trenurile de rulare imbunatatite care respecta normele Euro 5, sasiul imbunatatit pentru un nivel superior de confort si transmisie automata.

Alaturi de Mazda2 facelift va fi expusa si noua Mazda5 echipata cu noul motor diesel  MZ-CD 1.6 cu o putere de 116 cai. Destinat familiei, MAV-ul Mazda este economic, cu un consum mediu 5.2l/100km. Emisiile de CO2 sunt reduse cu 15% comparativ cu motorul de 2.0l anterior.

Printre noutati se mai numara si o noua trasmisie manuala mai usoara cu 6 rapoarte, un design atragator care il diferentiaza in segmental C-MAV si o flexibilitate interioara crescuta gratie sistemului Karakuri permitand transportul a pana la 7 persoane; usi spate culisante

Noua Mazda3 va fi de asemenea prezentata echipata cu un motor diesel MZ-CD de 1.6l imbunatatit. Noua versiune a motorului furnizeaza mai multa putere si mai mult cuplu, in timp ce consumul de combustibil si emisiile sunt diminuate. Astfel, motorul ofera: 7 CP in plus, un cuplu maxim cu 12% mai mare, un consum mediu de 4.4 l/100km si un nivel de CO2 de 117g/kmsi o  noua cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea