Stiinta & Tehnologie

#jeep #chrysler #dodge #bdt #showroom #lansare

Noul showroom Chrysler, Jeep si Dodge a fost inaugurat

BDT Group a inaugurat aseara cel mai nou showroom al brand-ului unde urmeaza sa fie comercializate exclusiv marcile premium Dodge , Chrysler si Jeep.

Intr-o atmosfera desprinsa parca din filmele western si in acorduri de muzica country, ne-au transmis planurile si asteptarile lor, directorul general Mercedes-Benz, directorul General BDT Group cat si noul director al showroom-ului Dodge,Chrisler si Jeep.

Estimarile vanzarilor pentru anul viitor ale noului dealer Dodge, Chrysler si Jeep se ridica la aproximativ 200 de unitati pe an si o cifra ce afaceri de 6 milioane de euro. Astfel BDT asteapta de la noul dealer intrat in grup sa reuseasca sa se alature tendintei si prestigiului stabilit de restul dealerilor aflati in grupul BDT: Ford, Mazda dar si importatorul de automobile premium Clarlex.


Noul Showroom - BDT Motors - este situat pe Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.42 si a presupus o investitie de pana la 250.000 de Euro, fiind construit pe o suprafata de aproximativ 360 mp.

“Suntem entuziasmati de deschiderea acestui nou showroom Chrysler, Jeep si Dodge si totodata ne bucuram ca am intrat in familia Grupului BDT. Prin noua locatie, asteptarile noastre pentru anul urmator sunt indraznete, astfel ca ne-am propus comercializarea a 180 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de peste sase milioane de Euro, inclusiv activitatea servicilor after-sales”, a declarat domnul Bogdan Nicula, director general BDT Motors.

In plus, pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor Chrysler, Jeep si Dodge, in mai putin de o luna, BDT Motors va deschide portile unui service dedicat celor trei marci .

Noul service, construit la cele mai inalte standarde de reprezentare Chrysler, Jeep si Dodge, se va afla in Bucuresti, Str. Parintele Galeriu, nr.12-14, sector 2., la numai 5 minute de zona centrala a orasului. Unitatea de service va beneficia de tehnologie de ultima generatie si va cuprinde 5 posturi de mecanica, o receptie interactiva, 5 posturi de tinichigerie, o cabina de vopsit.

BDT Motors, dealer autorizat Chrysler, Jeep si Dodge, face parte din BDT Group alaturandu-se altor marci de renume, cum ar fi: Ford, Mazda, dar si automobile premium prin compania Carlex – membra a BDT Group.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea