Stiinta & Tehnologie

Noul Renault Kangoo vine in Romania

Noul Renaul Kangoo a fost lansat in Romania la un pret de 11.000 euro.

Cea de-a doua generatie a Renault Kangoo a fost lansata ieri pe piata romaneasca. Vehiculul utilitar si de persoane al marcii Renautl este disponibil cu un motor diesel de 1,5 litri, in 3 variante de putere – de la 70 CP si 85 CP la 105 CP, urmand ca, din toamna, sa intre pe piata si versiunea pe benzina, de 1,6 litri si 90 CP.

Kangoo Express (varianta pentru transport de marfa) va avea un pret de pornire de 13.800 euro (TVA inclus), fiind disponibil in doua variante de echipare: Generic si Confort.

Kangoo (Authentique si Expression - variantele pentru transport persoane ) costa intre 12.495 si 15.887 euro (TVA inclus). Schimbarile noului Kangoo au vizat in primul rand dimensiunile – portbagajul are un volum util de pana la 660 litri, iar Kangoo Express are o capacitate de incarcare de 3,5 m3, Mai mult cu jumatate de metru3 fata de varianta precedenta. Noile Kangoo si Kangoo Express sunt fabricate in Franta.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea