Stiinta & Tehnologie

#romania #renault clio #cumparare renault

Noul Renault Clio poate fi cumparat si din Romania

Noul Renault Clio 4, prezentat recent la Salonul Auto de la Paris, patrunde si pe piata romaneasca. El va putea fi achizitionat din 18 octombrie la toti dealerii autorizati Renault, la preturi care pornesc de la 10.200 de euro (TVA inclus).

Cea de-a patra generatie Renault Clio propune trei versiuni de echipare: Dynamique, Expression, Authentique. Masina ofera patru motorizari: 1,2 16V 75 CP/Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP/Energy dCi 90 (diesel).

Renault Clio 4 ofera in varianta standard urmatoarele accesorii si functii: airbag-uri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasagerul din dreapta, card de acces si demaraj al masinii, faruri de zi LED, Cruise Control (tempomat-limitator de viteza), ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistenta la urcarea in panta).

Authentique 1,2 16V 75 CP, versiunea de baza, costa 10.200 de euro (TVA inclus), in timp ce pentru Dynamique Energy dCi 90, versiunea de top, pretul ajunge la 14.500 de euro (TVA inclus).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea