Stiinta & Tehnologie

#romania #range rover #lansare Range Rover #Range Rover romania

Noul Range Rover a fost lansat pe piata din Romania. Afla cat costa!

Noua generatie a modelului Range Rover a fost lansata oficial in Romania, la preturi cuprinse intre 84.116 si 134.160 de euro (TVA inclus), fara dotari optionale.

Cea de-a patra generatie a lui Rover urmeaza sa fie disponibila in showroom-urile autohtone la inceputul anului viitor.

Noul model marcheaza trecerea de la caroseria din otel la cea din aluminiu. Acest lucru a dus la o scadere a greutatii vehiculului cu aproape o jumatate de tona. Potrivit specificatiilor producatorului, Range Rover este cel mai bun vehicul de tractiune din clasa sa, avand o capacitate de remorcare de 3,5 tone.

Masina este disponibila in patru versiuni de motorizare: doua diesel (258 CP TDV6 de 3 litri si 339 CP SDV8 de 4,4 litri), respectiv doua pe benzina (375 CP LR-V8 de 5 litri si 510 CP LR-V8 de 5 litri supraalimentat).

Servodirectia asistata electric ii ajuta pe soferii noului Range Rover sa parcheze lateral in locuri stramte. De asemenea, masina dispune de franare inteligenta de urgenta, functie care permite conducatorilor auto sa evite o coliziune in momentul in care vehiculul din fata incetineste brusc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea