Stiinta & Tehnologie

#porsche #cayenne #suv

Noul Porsche Cayenne confirma

La o luna de la lansarea oficiala pe piata romaneasca, importatorul vanzari pentru noul model SUV Porsche Cayenne .

Target-ul pe care ni l-am propus, de 60 Porsche Cayenne vandute in 2010, este unul extrem de ambitios, mai ales in conditii de criza, insa credem cu tarie in toate modelele pe care le distribuim, iar noul Porsche Cayenne nu face exceptie de la aceasta regula. Este o masina dinamica, dar confortabila, spatioasa in interior, dar cu un aspect compact la exterior, dotata cu tehnologie de ultima generatie, clasica si fidela brand-ului pe care il reprezinta”, a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche.

Noul Porsche Cayenne este un exponent al strategiei de dezvoltare consecvente “Porsche Intelligent Performance”, care se traduce printr-o greutate scazuta cu pana la 185 kg, un consum de combustibil cu 23% mai mic si prin emisii de CO2 reduse cu 26%.

Din cele cinci variante de motorizare disponibile din luna mai a acestui an, in topul preferintelor clientilor romani se situeaza modelul Porsche Cayenne Diesel, din care s-au vandut 16 unitati, urmata de varianta S, cu 7 unitati vandute.

Noutatea absoluta a noii generatii de SUV-uri Porsche o reprezinta modelul Cayenne S Hybrid, cu sistem de propulsie full hybrid, care a reusit sa atraga pana in acest moment trei cumparatori.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea