Stiinta & Tehnologie

#android #telefon #smartphone #motorola # android 4.0 # motorola razr

Noul Motorola Razr ajunge in Europa

Noul smartphone de la Motorola care poarta celebrul brand Razr va ajunge in magazinele din Europa in curand. Producatorul american a anuntat lansarea versiunii europene ieri, iar primele unitati vor fi disponibile, pentru inceput, in Marea Britanie, de saptamana viitoare, scrie GSMArena.

Potrivit sursei citate, noul smartphone de la Motorola, cu care compania spera sa aiba un suscces similar modelului initial lansat pe piata in urma cu cativa ani, nu va fi insotit de exclusivitate pentru vreun operator de telefonie mobila , cel putin in Marea Britanie. Cu alte cuvinte, in cateva zile ar trebui sa aflam si pretul "la liber" al terminalului de top.

Motorola Razr este echipat cu un chipset OMAP 4430 - procesor dual-core Cortex A9 la 1,2 GHz, ecran Super AMOLED Advanced (tehnologie cu 25% mai eficienta decat Super Amoled Plus), de 4,3 inci si o rezolutie excelenta de 960 x 540 piexeli. Smartphone-ul va veni cu sistemul de operare Android 2.3 .5 (Gingerbread), dar va fi actualizat cu noul Android 4.0 pana la jumatatea anului viitor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea