Stiinta & Tehnologie

#motorola #cliq xt #android

Noul Motorola Cliq XT se lanseaza la americani

Americanii de la T-Mobile au anuntat recent lansarea unui nou telefon mobil, modele Motorola Cliq XT .

Acesta este de fapt urmasul lui Motorola Cliq , terminal care s-a lansat in SUA la sfarsitul lui 2009 .

Specificatii tehnice

Asemenea terminalului original, noul Cliq TX vine dotat cu un procesor Qualcomm de 528 MHz asemenea lui HTC Google G1 si are 256 MB memorie RAM, plus 512 MB memorie flash. Ecranul telefonului va avea o rezolutie HVGA de 320 x 480 px, suport pentru card microSDHC, iar utilizatorii vor putea mari spatiul de stocare pana la 32 GB.

Terminalul dispune si de anumite functii ca accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate si lumina. Motorola Cliq este dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus si functii white balance, geo-tagging si capacitatea de a face inregistrari video. La capitolul conectivitate, pe langa standardele Bluetooth si USB, Motorola Cliq XT dispune si de receptor GPS, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. Telefonul mobil are tastatura fizica QWERTY completa si va veni cu serviciul proprietar MotoBlur care da acces direct la Facebook, Yahoo!, Hi5 sau Google.

Alte detalii

Motorola Cliq XT va costa 129 USD la abonament de doi ani, utilizatorul platind 30 USD lunar. Cand primul Cliq s-a lansat, modelul avea aceelasi pret pe care il are in prezent telefonul Cliq XT.

Din pacate terminalul care ruleaza sistemul de operare Android 2.1 nu va fi disponibil si pe piata autohotona. In prezent, cei de la Motorola nu au lansat oficial in Romania nici un telefon cu sistemul celor de la Google.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea