Stiinta & Tehnologie

#smartphone #LG Optimus L9 #Android 4.1.2 Jelly Bean

Noul LG Optimus L9, dezvaluit inaintea lansarii oficiale

LG Optimus L9 a fost singurul smartphone din gama L care nu a primit un succesor. Acest lucru a fost valabil pana acum. Desi nu au fost confirmate oficial, detaliile celui mai nou terminal al producatorului sud-coreean au iesit la iveala pe internet, iar lansarea urmeaza sa aiba loc in curand.

Designul noului LG Optimus L9 II se aseamana foarte mult cu cel al predecesorului sau, dar renunta la butonul Home in favoarea unuia de tip touchscreen. Potrivit gsmarena.com, Optimus L9 II va beneficia de un chipset Snapdragon S4 MSM8320, un procesor dual-core de 1GHz Krait, grafica Adreno 305 si o memorie de 1GB de RAM.

Restul specificatiilor includ o camera principala de 8 megapixeli si una secundara de 1.3 megapixeli, memorie interna de 8 GB, cu posibilitate de extindere, si o baterie de 2150 mAh. Noul terminal va fi operat cu ajutorul versiunii Android 4.1.2 Jelly Bean. Nu se stie inca data de lansare, dar surse din piata spun ca aceasta va avea loc curand.

Sursa foto: theverge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea