Stiinta & Tehnologie

#hyundai #i20 #romania #noul

Noul Hyundai i20 este disponibil acum in Romania

Noua versiune Hyundai i20 a sosit in Romania, cu preturi incepand de la 6.990 euro cu TVA inclus. Hyundai a aplicat modelului sau de clasa mica, i20 , un prim facelift, asigurand cresterea eficientei si imbunatatirea performantelor. Astfel, Hyundai i20 urca in topul celor mai bune oferte calitate-pret ale clasei B.

Clientii romani pot opta pentru doua versiuni de motorizare Euro 5: benzina 1.2 litri DOHC 78 CP si diesel 1.4 CRDi 75 CP.

Hyundai i20 adopta tehnologii de ultima generatie si preia linii de design specifice noii game “I” Hyundai. Iluminarea interioara in nuante de albastru asigura vizibilitate optima, in timp ce elemente precum manerele usilor cu finisaj cromat si schimbatorul de viteze restilizat adauga farmec aspectului interior.

Tehnologiile de tip eco au fost de asemenea revizuite. Deflectorul pentru aripile rotilor spate a fost adaugat la lista dotarilor pentru varianta Hyundai i20 in 5 usi, asigurand o aerodinamica sporita. Atentia a fost acordata si exteriorului noului Hyundai i20, care este acum finisat cu vopsea pe baza de apa, proces adoptat pentru minimizarea impactului asupra mediului.

Dotarile suplimentare includ capota izolata – pentru reducerea zgomotului specific motorului si eficientizarea termica, - semnalizator dispus pe oglinzile laterale, Bluetooth cu recunoastere vocala sau comenzi audio pe volan. Cruise control-ul poate insoti variantele de motorizare diesel Hyundai i20.

Noul model Hyundai i20 prezinta integral motorizari Euro 5 si emisii CO2 reduse cu 6% comparativ cu modelul precedent. Folosind uleiuri de motor recomandate de catre producator, motorizarea 1.2 litri benzina atinge valoarea de 119 g/km CO2, in timp ce versiunea diesel prezinta emisii de 109 g/km.

Clasa mica reprezinta un teren foarte disputat al pietei auto in Romania. Pentru a asigura ascensiunea noului model Hyundai i20, reteaua Hyundai promoveaza o politica dotari-pret superioara concurentei. Marca Hyundai creste continuu la capitolul calitate, astfel incat ne permitem sa asiguram clientilor nostri 7 ani de garantie si numeroase alte beneficii post-vanzare,” a declarat Doru Brusalis, Director vanzari Hyundai Auto Romania .

Preturile pentru noil Hyundai i20 pornesc de la 6.990 euro cu TVA si trei prime de casare incluse, prin programul de stimulare a reinnoirii parcului auto national pentru 2010. 

Locatia de productie a modelului Hyundai i20 a fost schimbata, noua versiune in 5 usi fiind construita la Izmir, Turcia.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea