Stiinta & Tehnologie

#samsung # galaxy s5 # lansare samsung #ces 2014

Noul Galaxy S5 va fi lansat anul acesta. Vezi cand!

Noul Galaxy S5, flagshipul celor de la Samsung, va fi lansat in luna aprilie si ar putea fi echipat cu un senzor de scanare a irisului, potrivit unui oficial al companiei sud-coreene. Ceea ce se stie sigur deocamdata este ca telefonul va fi insotit de o varianta imbunatatita a ceasului Galaxy Gear.

Informatia vine de la vicepresedintele executiv al diviziei de mobile de la Samsung, Lee Young Hee, citat de Bloomberg. "Atunci cand vom lansa modelul S5, va puteti astepta si la un succesor pentru Gear, care va avea functii mai avansate si un design imbunatatit", a declarat Hee.

Oficialul Samsung a declarat, fara sa intre in detalii, ca anul acesta compania pregateste inca un gadget ce poate fi purtat. Samsung a inregistrat in octombrie, in Coreea de Sud, un brevet pentru o pereche de ochelari care afiseaza informatii preluate de pe smartphone si permite utilizatorului sa preia apeluri telefonice.

Noul Galaxy S5 va avea un design cu totul nou, aceasta fiind una din caracteristicile cheie ale noului smartphone. Varful de gama ar putea fi echipat cu un senzor de scanare a irisului posesorului, in conditiile in care Apple a introdus deja senzorul de amprenta digitala la modelul iPhone 5s.

sursa foto: galaxys5us.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea