Stiinta & Tehnologie

#samsung w690 #clamshell #mid-range

Noul clamshell de la Samsung, W690

Compania coreeana Samsung a anuntat lansarea unui nou telefon mobil.

Modelul se numeste Samsung W690 si este un clamshell din clasa mid-range .

Specificatii tehnice

Terminalul masoara 101 x 51,6 x 16,95 mm si cantareste 123 de grame. Spre deosebire de alte terminale Samsung clamshell, acest model este mult mai subtire si compact. Tastatura standard alfanumerica este si ea foarte mare si usor de folosit.

Terminalul vine cu inca un lucru destul de nou si anume ecranul AMOLED, o versiunea si mai economica decat cele OLED. Dimensiunea ecranului intern este de 2,6 inch are 262.000 de culori si rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli.

Printre altele

Samsung W690 mai dispune si de un ecran extern, de pe capactul telefonului, care este OLED, are 1,5 inch, rezolutie de 128 x 128 pixeli si 65.000 de culori. Terminalul are si o camera foto modesta de doar 2 MP, fara flash.

Totusi, modelul W690 vine cu receptor GPS incorporat, desi nu se stie daca dispune de functii aGPS. Mai mult, acesta suporta navigari pe internet la viteza HSDPA. Nu ii lipseste nici player-ul muzical sau conectivitatea Bluetooth pentru transfer de date .

Pretul lui Samsung W690 nu a fost inca anuntat, dar telefonul se va lansa si in afara granitelor coreene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea