Stiinta & Tehnologie

#romania #diesel #bmw x3

Noul BMW X3, in Romania de la 33.200 euro fara TVA

Noul va fi lansat pe piata din Romania la sfarsitul anului, cu preturi incepand de la 33.200 euro fara TVA (41.168 euro inclusiv TVA de 24%) pentru versiunea si 41.700 fara TVA pentru varianta pe benzina.

"Noul model ofera o serie de premiere importante precum o tehnologie noua a suspensiei, cutie de viteze cu opt trepte sau sisteme de asistenta a conducatorului auto unice in segment sistemul cu trei camere video pentru asistare la mersul inapoi"
, conform unui comunicat BMW Group Romania.

Tractiunea integrala este standard, iar masina poate fi echipata optional cu o suspensie adaptiva, la fel ca modelele Seria 5 GT si Seria 5. Pentru inceput gama de motorizari BMW X3 cuprinde doua motorizari, ambele Euro 5 ( taxa pe poluare zero lei in Romania):

Propulsorul diesel dezvolta 184 CP si sprinteaza de la 0 la 100 kilometri pe ora in 8,5 secunde. Cu aceasta motorizare, modelul atinge o viteza de top de 210 km/h. Motorul diesel inregistreaza un mediu de combustibil de 5,6 litri/100 kilometri si un nivel al emisiilor CO2 de 149 grame pe kilometru.

Cu motorizarea pe benzina, noul model accelereaza de la 0 la 100 kilometri pe ora in 5,7 secunde, iar viteza maxima este de 245 kilometri pe ora, cifre asigurate de cei 306 CP.

Propulsorul pe benzina care echipeaza BMW X3 are cel mai bun consum si nivel de emisii pentru aceasta clasa de motoare. Consumul mediu in ciclul de testare este de 8,8 litri la 100 de kilometri, iar nivelul emisiilor CO2 este de 204 grame per kilometru.

Cititi mai multe pe Auto.ro      

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea