Stiinta & Tehnologie

#noul bmw seria 7 spionat

Noul Bmw Seria 7 spionat

Fotografii amplasati langa cartierul general al celor de la Bmw din Munchen au reusit sa surprinda imagini cu noul Bmw Seria 7 camuflat.

Cu toate ca era camuflat inteligent pentru a acoperi partile unde au fost aduse cele mai importante modificari, se poate observa cu usurinta faptul ca masina a preluat noile tendinte actuale ale limuzinelot indreptandu-se catre zona clasica. Noul Seria 7 prezinta acum o grila a radiatorului mai mica preluata de pe bmw seria 7modele precum Seria 5 si 6 iar masina pare mai putin extravaganta decat actuala versiune. O alta modificare relevanta este si capacul portbagajul care este acum mai putin proeminent decat la seria aflata acum in productie.

Cei de la Bmw au fost oarecum “fortati” sa intre in aceasta noua tendinta a clasei premium, fiind nevoiti sa se orienteze mai mult catre zona design-ului clasic, pentru a nu pierde din clienti in favoarea celor de la Mercedes sau Audi care deja au apelat la aceasta metoda cand au realizat noile modele din Clasa S sau A8.

O inovatie in domeniul limuzinelor ar putea fi si introducere , in premiera pentru Bmw, a tractiunii integrale, sistem ce este testat acum pe viitorul model X6. Acesta poate fi considerat cel mai avansat sistem de tractiune 4x4 pentru ca balanseaza puterea atat intre cele doua punti (fata/spate) dar are puterea de a transmite cuplul doar rotilor de pe o parte sau de pe cealalta.bmw seria 7

Gama de propulsoare este una foarte bogata, fiind anuntata chiar si o varianta de motorizare pe hidrogen. Se mai zvoneste ca varianta de top 760 urmeaza sa fie echipata cu o transmisie automata cu 8 rapoarte.

Toate aceste ipoteze se pot confirma o data cu Salonul auto de la Paris , din luna septembrie, unde cei de la Bmw vor expune prototipul pentru noul model Seria 7.

 

 

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea