Stiinta & Tehnologie

#jeep #alfa romeo #fiat #propulsie hibrida #mito #Fiat 500L

Noul Alfa Romeo MiTo, masina cu mai multe tipuri de caroserii

Producatorii de la Alfa Romeo au anuntat ca modelul MiTo va avea, in 2016, un succesor care va dispune de mai multe tipuri de caroserie, printre care si un crossover.


Reprezentantii Alfa Romeo au declarat ca au luat aceasta decizie de reimprospatare a modelului MiTo pentru a spori vanzarile si pentru a atrage un public cat mai divers.

Potrivit primelor informatii, noul MiTo va fi construit pe platforma automobilului Fiat 500L, care poate suporta atat o versiune cu tractiune fata, cat si cu tractiune integrala. Aceeasi platforma va fi utilizata si pentru constructia ulterioara a crossoverelor noi in gamele Fiat si Jeep.

In ceea ce priveste motorizarea, publicatia americana Car&Driver noteaza ca MiTo va primi motorizari noi, mai economice si mult mai performante. Exista, de asemenea, zvonuri ca noul MiTo va avea si un sistem de propulsie hibrida, insa acest lucru nu a fost confirmat de reprezentantii Alfa Romeo.

Sursa foto: agnellimotorpark.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea