Stiinta & Tehnologie

#toyota #iq #imagini #salon auto

Noua Toyota iQ, imagini oficiale

In urma cu o zi v-am dezvaluit noutatile pregatite de Toyota pentru Salonul Auto de la Paris. In planurile constructorului auto figureaza si citadina iQ revizuita.

iQ 2011 nu va aduce modificari la exterior , intreaga energie fiind directionata catre un interior proaspat care suprinde prin noi materiale si tesaturi . Toyota a decis sa faca aceasta mutare pentru a oferi un nivel mai inalt al calitatii.

Scaunele beneficiaza de un nou material, iar plasticul devine si el mai rafinat, in timp ce consola centrala ramane neschimbata.

Anul 2011 va aduce, de asemenea, mici modificari si sub capota, astfel ca mititica iQ va fi pusa in miscare de aceleasi unitati de 1,0 si 1,3 litri care vor respecta, de data aceasta, standardele de poluare Euro 5.

Toyota iQ a fost lansata in 2007, cu ocazia Salonul Auto de la Frankfurt si a creat premizele celei mai compacte masini.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea