Stiinta & Tehnologie

#masini #honda #salonul SAB&A

Noua Honda CR-V s-a lansat in Romania. Afla cat costa!

Cea de-a patra generatie a SUV-ului Honda CR-V a fost lansata si in Romania, in cadrul salonului SAB&A, care si-a deschis portile pe 19 octombrie 2012, la Romaero Baneasa.

Masina va fi comercializata pe piata autohtona incepand cu luna noiembrie, la preturi cuprinse intre 24.787 si 39.915 de euro. TVA-ul este inclus in pret.

Honda CR-V are la baza conceptul CR-V Prototype si este disponibila in patru versiuni de echipare: Confort, Elegance, Lifestyle si Executive.

Masina are parte de doua versiuni de motorizare: un motor pe benzina de 2 litri (2.0 i-VTEC) si 155 cai putere, respectiv un propulsor turbo diesel de 2,2 litri (2,2 i-DTEC) de 150 cai putere.

Alexandru Gusetoaia, directorul de vanzari al Hondra Trading Romania, a anuntat ca obiectivul de vanzari pentru anul viitor este de 300 de unitati Honda CR-V. In schimb, tinta de vanzari pentru intreaga marca Honda va fi de 650 de autovehicule, cu 50 mai mult decat in 2012.

Sursa foto: promotor.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea