Stiinta & Tehnologie

Nou sediu pentru inmatricularile auto

Se deschide un nou sediu pentru inmatricularile auto

Luni se deschide noul sediu al Directiei de Inmatriculari Vehicule. Institutia are dotari la standarde europene. Astfel, se va reduce timpul de asteptare pentru soferii din Bucuresti si Ilfov care vor sa inmatriculeze masini sau sa obtina permise de conducere . Noul sediu al Directiei de Inmatriculari si Permise este situat pe Soseaua Pipera numarul 49, are 5 etaje, si o suprafata de peste 12 mii de metri patrati.

Cladirea dispune de o sala de asteptare de 200 de metri patrati, in timp ce parcarea are peste 400 de locuri. La parterul noului sediu functioneaza nu mai putin de 25 de ghisee. Accesul la acestea se face pe baza unor numere de ordine, pentru a se evita aglomeratia.

In acelasi sediu este amenajata si o sala in care se va sustine pe calculator proba teoretica pentru obtinerea permisului de conducere. In noul sediu functioneaza, pe langa Directia de Inmatriculari si Permise, si serviciile unde soferii din Bucuresteni si Ilfov pot inmatricula masini sau obtine permise de conducere.

Cladirea a fost construita din veniturile Ministerului Internelor si Reformei Administrative provenite din fabricarea placilor auto. Costurile s-au ridicat la peste 55 de milioane de lei.

Autoritatile romane sustin ca dotarile materiale ale centrului vor contribui la reducerea faptelor de coruptie, in conditiile in care majoritatea operatiunilor sunt computerizate.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea