Stiinta & Tehnologie

#telefoane #telefon #nokia #vanzari #vanzari telefoane

Nokia, vanzari de telefoane in declin

Nokia a raportat pentru trimestrul 3 al acestui an o continuare a trendului negativ al vanzarilor companiei, dar si o atenuare a scaderilor, raportata la trimestrul anterior, scrie GSMArena.

Vanzarile nete ale departamentului Devices & Services al Nokia au euro . Rezultatul nu este foarte rau, comparativ cu pierderile suferite de Nokia in trimestrul 2 al acestui an.

Potrivit analistilor, insa, Nokia ar putea deveni mai profitabila in trimestrul al patrulea al acestui an, odata cu lansarea noilor terminale ale companiei care vor fi dotate cu sistemul de operare Windows Phone , de la Microsoft.

Chiar daca a raportat scaderi, Nokia pare a se afla pe un drum bun, in conditiile in care scaderile anuntate de companie sunt mai mici decat cele estimate de analistii de pe piata.

Numarul de telefoane livrate a scazut in intervalul analizat cu 3%, la 106,6 milioane de unitati, dar cifra a depasit estimarile de 93,6 milioane de telefoane comercializate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea