Stiinta & Tehnologie

#telefoane # telefoane nokia # lansare nokia

Nokia va lansa 6 dispozitive noi pe 22 octombrie

Sfarsitul lunii octombrie vine cu cateva surprize din partea finlandezilor de la Nokia. Mai precis, un numar de sase dispozitive noi ce se presupune ca vor fi lansate pe data de 22, in cadrul unui eveniment in Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite.

Evenimentul se numeste "Innovation Reinvented" si, potrivit unor surse apropiate companiei citate de GsmArena, Nokia va dezvalui nu mai putin de 6 terminale noi.

Cel putin doua dintre ele vor purta sigla Lumia, speculatiile in media de specialitate fiind despre phableta de 6 inchi Nokia Lumia 1520 si tableta Nokia ce va face parte din familia Lumia.

In plus, la Abu Dhabi vor fi dezvaluite si mai multe accesorii, unul dintre ele, conform portalului TheVerge, fiind "destul de special". Desi informatia nu este confirmata, se presupune ca celelalte terminale marca Nokia vor fi cele de buget din seria Asha.

sursa foto: bgr.in

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea