Stiinta & Tehnologie

Nokia N95 8GB

Nokia N95, cel mai celebru computer multimedia din lume, a devenit si mai performant. Integrand toate functiile cheie ale predecesorului sau, inclusiv camera de 5 megapixeli cu lentile Carl Zeiss, sistemul de navigatie A-GPS, conectivitatea WLAN, HSDPA si mecanismul glisant original, cu deplasare in doua directii, Nokia N95 8GB dispune acum de o memorie incorporata de 8GB. Nokia N95 8GB se mandreste, de asemenea, cu un afisaj nou QVGA de 2.8” – unul dintre cele mai mari afisaje disponibile pana acum pentru un computer multimedia . Astfel, vizionarea de secvente video, navigarea pe Internet sau consultarea hartilor se face mai usor. Datorita memoriei impresionante, Nokia N95 8GB permite stocarea a pana la 20 de ore de inregistrare video sau a pana la 6000 de melodii. Livrarile pentru computerul multimedia N95 8GB sunt planificate pentru trimestrul al treilea din 2007 la pretul estimativ de 560 Euro, fara taxele si subventiile aplicabile produsului.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea