Stiinta & Tehnologie

# nokia lumia 920 #telefon #smartphone # lansare nokia

Nokia Lumia 929 vine la sfarsitul lunii octombrie

Un nou smartphone Nokia din gama Lumia este pe cale sa isi faca aparitia in magazinele de specialitate. Potrivit GsmArena, este vorba despre Lumia 929, o versiune speciala pentru Verizon, care va fi lansata pana la sfarsitul acestui an.

Pozele facute publice pe internet arata un smartphone cu un display generos de 1080 pixeli. Ceva mai devreme luna aceasta a aparut si o versiune cu carcasa alba a aceluiasi terminal, versiune ce era dotata cu o camera de 20 de megapixeli.

Nokia Lumia 929 ar fi o versiune disponibila in reteaua Verizon a modelului Lumia 1520 ce urmeaza sa fie lansat in curand, mai scrie GsmArena. Spre deosebire de acest model, care beneficiaza de un ecran de 6 inchi, Nokia Lumia 929 va avea un display Full HD mai mic. Camera noului smartphone va fi de 20 mp cu lentile Carl Zeiss, iar modelul va fi disponibil in alb si negru.

Nokia a anuntat deja un eveniment de presa pe 22 ocombrie, data la care se asteapta lansarea modelului, alaturi de tableta Windows RT.

sursa foto: gsmarena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea