Stiinta & Tehnologie

#nokia world #telefon mobil #series #rebrand #nokia

Nokia isi redenumeste telefoanele mobile

Pentru ca piata este invadata de tot mai multe modele de telefoane mobile, Nokia s-a decis sa redenumeasca seriile terminalelor pe care le fabrica.

In urma cu un an, Sony Ericsson a facut acelasi lucru, rebotezand categoriile terminalelor.

Nokia World

In cadrul evenimentului Nokia World 2009, care va avea loc in luna septembrie a acestui an, compania finlandeza planifica sa anunte oficial schimbarea numelor seriilor de telefoane. Astfel utilizatorii vor identifica mai usor terminalele.

In viziunea celor de la Nokia, fiecare serie de telefoane va avea o lista clara de specificatii tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca.

De exemplu, orice terminal din seria E va dispune de conectivitate Wi-Fi, un client bun de e-mail sau mesagerie, functionalitati extinse de sincronizare cu PC-ul utilizatorului, adica functii minime pentru clientii business care aleg telefoanele din aceasta serie. Numare de serie

Totodata, Nokia va denumi si numerele modelelor de mobile. Astfel fiecare serie va contine terminale cu un numar specific. Prima cifra din nume va indica pozitia telefonului intr-o ordine descrescatoare (de la high-end catre low-end ).

Reprezentantii Nokia nu au dat publicitatii alte detalii referitoare la redenumirea telefoanelor mobile. Terminalele deja aflate in portofoliul companiei vor ramane neschimbate, noua schema aplicandu-se probabil din luna septembrie cand Nokia va anunta oficial schimbarea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea