Stiinta & Tehnologie

#nokia #e7 #symbian #qwerty

Nokia dezvaluie oficial noul E7

Finlandezii de la Nokia tocmai ce au dezvaluit handset-ul slider E7 QWERTY , noul membru al familiei Symbian^3 . Terminalul vine “imbracat” intr-o carcasa de aluminiu si echipat cu un display rabatabil touchscreen de 4 inch, o camera de 8 megapixeli capabila de inregistrari video la 720p si o tastatura glisanta full-qwerty.

Se spune ca E7 este cel mai bun telefon business produs vreodata de Nokia (sau de oricine altcineva) si, pe langa altele, are abilitatea de a crea slide-uri PowePoint.

Noul terminal E7, care “nu scapa” nici de ClearBlack Display, o tehnologie noua de la Nokia care permite utilizatorului sa poata citi ecranul telefonului chiar si pe lumina puternica, va sosi pe piata la sfarsitul acestui an si va costa aproximativ 500 de euro.

Printre dotarile noului nokia e7 mai gasim spatiu de stocare de 16 GB, WiFi 802.11n si Bluetooth 3.0 , GPS, aGPS, conexiune HDMI, sunet Dolby Digital Plus Surround si o baterie de 1200 mAh.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea