Stiinta & Tehnologie

#nokia c6-0 #ovi maps #senzor foto

Nokia C6-01 cu senzor foto de 8 MP a fost prezentat oficial

Telefonul mobil Nokia C6 -01 a fost prezentat, modelul fiind o versiune usor imbunatatita a terminalului deja lansat, Nokia C6.

Nokia C6-01 a aparut pe site-ul producatorului finlandez, chiar daca compania nu l-a anuntat oficial.

Specificatii tehnice

Asemenea versiunii anterioare, Nokia C6-01 este un slider care care va avea tastatura fizica QWERTY completa. Singurele diferente dintre varianta initiala si cea actuala este camera foto , care acum este de 8 MP si o usoara restilizare a carcasei.

Astfel, din lista de specificatii tehnice ale modelului se pot numara dimensiunile aproximativ compacte, adica 113 x 53 x 16,8 mm, greautatea de 150 g, ecran tactil de 3,5 inch care afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie de 360 x 640 px, plus senzorii de auto-rotatie si accelerometrul. Noului telefon nu ii lipseste nici conectivitatea ridicata, acesta fiind capabil sa functioneze in retele GPRS, EDGE si 3G cu HSDPA. Mai mult, modelul este dotat cu Wi-Fi, Bluetooth cu A2DP si USB/microUSD, ambele versiuni de 2.0. Nokia C6-01 are o memorie interna de 240 MB, suporta upgrade cu maxim 16 GB si vine la pachet cu un card microSD de 2 GB.

Alte detalii

Telefonul mobil Nokia C6-01 ruleaza sistemul de operare Symbian si, spre deosebire de primul terminal, acest model vine cu o camera foto de 8 MP cu flash LED, autofocus, functii Geo-tagging si tehnologiile de detectare a fetei si zambetului.

Dispozitivului mobil nu ii lipsesc nici playerul muzical si video, nici serviciile proprietate Nokia ca Ovi Store si Ovi Maps , plus harti si software gratuit de navigare. Nokia C6-01 va costa aproximativ 300 euro si este posibil sa fie disponibil din aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea