Stiinta & Tehnologie

#nokia e5 #nokia c6 #nokia c3

Nokia C3, C6 si E5 au fost anuntate oficial

Nokia a anuntat trei noi terminale, Nokia C3 , Nokia C6 si Nokia E5 , create pentru a oferi mai multor utilizatori din intreaga lume unelte mai bune destinate mesageriei si retelelor sociale, la preturi accesibile.

Aceste noi terminale dispun de tastatura completa QWERTY si ofera  acces la o gama larga de conturi de e-mail, comunittai de mesagerie instantanee si retele sociale.

Nokia C3

Nokia C3 este primul terminal ce aduce tastatura QWERTY pe cea mai populara platforma pentru dispozitive mobile, S40 si este primul din gama sa care ofera acces la retele sociale direct din ecranul de start. Utilizatorii pot vizualiza postarile si adauga comentarii, isi pot actualiza status-ul si pot chiar sa eticheteze si sa impartaseasca fotografii si clipuri video pe site-urile de socializare preferate precum Facebook si Twitter. Avand un pret estimativ de 90 de euro, Nokia C3 integreaza si serviciile Ovi Mail si Ovi Chat, astfel ca cei care utilizeaza acest terminal pentru prima data isi pot configura conturile de e-mail si chat direct de pe dispozitiv, fara a fi necesar un PC.

Alte functii importante includ conectivitate Wi-Fi, camera de 2 MP, ecran de 2,4 inch si suport pentru cartela de memorie de pana la 8 GB. Nokia C3 va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an intr-o varietate de culori precum alb auriu, gri inchis si roz.

Nokia C6 si Nokia E5

Nokia C6 este un smartphone bazat pe Symbian ce imbina beneficiile unui ecran tactil de 3,2 inch cu o tastatura slide-out completa si permite accesul la continut Facebook direct din ecranul de start. Nokia C6, disponibil incepand din al doilea trimestru al anului 2010 la un pret de 220 de euro, dispune de un set de capabilitati precum camera de 5 MP, cu autofocus si flash LED si Ovi Maps cu serviciu gratuit de navigatie auto si pietonala. In plus, mii de aplica?ii - de la jocuri si clipuri video la programe pentru compilarea ?tirilor ?i servicii web - sunt disponibile la Ovi Store.

Nokia E5 imbina capabilitati de afaceri superioare cu toate functionalitatile de divertisment si destinate rerelelor sociale pe care un profesionist ocupat si le poate dori de la un smartphone. Telefonul este ideal pentru gestionarea unui program incarcat printr-o varietate de aplicatii destinate productivitatii disponibile la Ovi Store. Oferind acces direct la peste 90% din conturile de e-mail corporative din lume prin Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler, terminalul ajuta utilizatorii sa pastreze legatura cu ceilalti, oriunde s-ar afla. Nokia E5 va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an la un pret estimativ de 180 de euro, inainte de taxe si subventii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea