Stiinta & Tehnologie

#telefoane mobile #dual sim #Nokia Asha 502 # blitz LED

Nokia Asha 502 vine in 6 variante de culori

La o saptamana dupa ce Nokia Asha 500 si-a facut aparitia pe internet, un alt membru al producatorului finlandez este dezvaluit printr-o imagine facuta publica. Este vorba despre cel mai nou device Nokia, Asha 502, care ne arata un design atractiv in numai putin de sase culori diferite.

Cum era de asteptat, Nokia Asha 502 seamana foarte mult cu modelul Asha 500. Spre deosebire de acesta din urma, Asha 502 este dotat cu un aparat de fotografiat cu un blitz LED, scrie GsmArena.

In afara de aceasta imagine, nu exista nicio informatie legata de specificatiile noului model, insa se poate observa functionalitatea Dual-SIM si faptul ca are Wi-Fi.



Noul terminal este asteptat sa debuteze luna viitoare, pe 22 octombrie, in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Abu Dhabi. Aici, Nokia va lansa nu mai putin de sase dispozitive noi, inclusiv o phableta Lumia si tableta Windows RT.

Sursa foto: gadgets.ndtv.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea