Stiinta & Tehnologie

Nokia anunta gama Supernova

Cu multi ani in urma cand Nokia facea legea pe piata de telefonie mobila cu modele ca Nokia 3310, singurul mod de personalizare a telefoanelor era carcasa colorata ce putea fi schimbata.

Se pare ca finlandezii s-au intors la aceea modalitate care au aplicat-o noii colectii de telefoane mobile, numita . Nokia sustine ca "dispozitivele din gama Supernova se remarca prin culorile indraznete si designul foarte actual care evoca alura celor mai noi creatii in materie de genti si ochelari de soare ."

Mobilitate colorata cu modelele 7610 si 7510

este un slider care vine cu doua carcase, albastru otel si rosu, care intra in contract cu restul telefonului in culori de gri, alb sau violet. Tastele telefonului pot lumina in diferite culori, utilizatorul setandu-si culorile in functie de preferinte.

Din specificatiile tehnice ale acestui model enumar camera de 3,2 megapixeli cu flash cu LED dublu, mesaje instant si iesire TV. Nokia 7610 Supernova are player muzical incorporat si tasta dedicata si radio FM. Terminalul mai dispune de serviciul Nokia WidSets care ofera acces la site-urile preferate.

Nokia 7510 Supernova are design pliabil cu tasta laterala pentru deschidere. Vine la pachet impreuna cu mai multe carcase Xpress-On in mai multe nuante, albastru inchis, rosu, verde smarald si espresso. Telefonul este un slider cu o camera foto de 2 megapixeli cu tehnologie NIPS (Nokia proprietary processing algorithm), flash LED, zoom digital 4x, card microSD de 512 MB, ecran de 2,2 inchi cu rezolutie QVGA, browser web nou si player muzical incorporat.

Tehnicolor a la Nokia 7310 si 7210 Supernova

Modelul Nokia 7310 pare sa fie destinat fetelor, pentru ca vine la pachet cu carcase gravate cu motive 3D, albastru otel si capace in culori ca verde fistic sau roz bonbon, argintiu, visiniu, , galben stins si espresso. Telefonul are camera foto de 2 megapixeli cu zoom optic 4x, iesire TV, capabilitati de mesaje instantane si posibilitatea de a rula jocurile preinstalate pe televizor. De asemenea, dispozitivul beneficiaza de radio FM si MP3 player.

Ultimul model de pe lista este Nokia 7210 Supernova vine in culori ca roz inchis si albastru intens. Terminalul are MP3-player incoporat si slot pentru card microSD, plus camera foto de 2 megapixeli.

Telefoanele se vor lansa la sfarsitul acestui an, Nokia 7610 Supernova costand in jur de 225 euro, modelul Nokia 7510, 180 de euro, Nokia 7310 Supernova, 155 de euro, iar Nokia 7210, 120 de euro.











Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea