Stiinta & Tehnologie

Nokia 8800 Sirocco, acum si din aur

Nokia a lansat astazi modelul Nokia 8800 Sirocco Gold. Dispozitivul etaleaza o carcasa din aur de 18 carate si este disponibil pe un numar limitat de piete, la un pret estimativ de 1000 de Euro (suma care nu ia in calcul taxele si subventiile aplicabile produsului). „Nokia 8800 Sirocco gold duce mai departe traditia Nokia in ceea ce priveste dispozitivele elegante, adresate unui public de elita, foarte atent la aspectele legate de stil”, a declarat Heikki Norta, Senior Vice President , Mobile Phones, Nokia. „Nokia 8800 Sirocco Gold se supune principiului forma urmeaza functia – principiu de capatai pentru designerii si inginerii Nokia si expresia unei traditii bazate pe decenii de experienta in industria mobilitatii.”

Nokia 8800 Sirocco Gold imbina elemente de design din traditia Nokia cu forme organice, inspirate de natura. Dispozitivul ilustreaza o atentie desavarsita pentru detaliile de fabricatie, ca si pentru alegerea materialelor – este decorat cu accente discrete din aur alb, care vin sa intensifice efectul creat de carcasa din aur galben de 18 carate. In plus, afisajul este din sticla rezistenta la zgariere , cu strat protector de safir, pentru ca frumusetea telefonului sa se pastreze intacta cat mai mult cu putinta.

(continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea