Stiinta & Tehnologie

#slider #telefon mobil #nokia 7230

Nokia 7230 cu 3G se va lansa in SUA

Unul din cele mai recente telefoane mobile anuntate de compania finlandeza Nokia, modelul Nokia 7230 se va lansa in curand si pe piata americana .

Modelul a trecut de curand de aprobarea Comisiei Federale de Comunicatii (FCC) si va intra in scurt timp in magazinele din Statele Unite ale Americii.

Specificatii tehnice


Nokia 7230 a fost anuntat de Nokia la sfaristul lunii noiembrie. Slider-ul este compact, cu dimensiuni de 98 x 48 x 14,8 mm si are o forma mai rotunjita. Terminalul are un ecran de 2,4 inch, afiseaza pana la 256.000 de culori si are rezolutie QVGA.

Asemenea lui Nokia 6700 slide, modelul care s-a lansat impreuna cu 7230, acest telefon vine la pachet cu un card microSD de 2 GB, dispune de o conectivitate ridicata, are player muzical si video, dar are o camera de 3,2 MP. Nokia estimeaza ca cele doua slidere deja lansate in Europa vor fi disponibile incepand din primul trimestru al anului 2010. nokia 6700 slide va avea un pret de aproximativ 160 de euro, iar Nokia 7230 de 100 euro, sume care nu includ taxele si subventiile aplicabile.

Cine lanseaza telefonul la americani

Desi nu a fost confirmat oficial, noul Nokia 7230 s-ar putea sa fie lansat pe piata americana de operatorul de telefonie mobila AT&T. Totodata, pentru zona canadiana, de distribuirea telefonului s-ar putea ocupa operatorii locali Rogers sau Fido.

Mai mult, pretul oficial pentru noul Nokia 7230 este de 150 USD, iar daca se ajunge la o intelegere, s-ar putea ca modelul sa fie disponibil gratuit la anumite oferte de abonament.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea