Stiinta & Tehnologie

#aur #gold edition #nokia

Nokia 6700 classic Gold Edition apare in 2010

nokia 6700 classic gold Edition este un telefon pe care cu siguranta l-ar fi avut personajul negativ din filmul Austin Powers in Goldmember (2002).

Modelul 6700 classic este un telefon foarte stilat, dar Gold Edition , placat in aur de 18 karate, il intrece cu desavarsire. Finisajul in aur nu este singura diferenta dintre cele doua modele, lui alaturandu-se o husa din piele si un card microSD de 8 GB.

Nokia 6700 classic Gold Edition vine in doua variante de culoare - unul alb pe partea din fata si negru pe spate (in ciuda numelui - Gold Edition), iar cel de-al doilea este in totalitate auriu.

Butoanele telefonului vor fi si ele fabricate din aur, iar pentru a face ca totul sa sclipeasca, Nokia 6700 classic Gold Edition primeste o serie de wallpaper-uri aurii.

In interior lucrurile raman in mare aceleasi. Gasim aceeasi camera de 5 megapixeli – probabil cea mai buna camera de 5MP de pe piata, GPS incorporat si Nokia Maps. Gold Edition ruleaza pe acelasi sistem de operare S40 bun si are dimensiunile 109.8 x 45 x 11.2 mm si 116.5 g.

Gold Edition
va sosi pe anumite piete in primul sfert al anului 2010, cu un pret estimat la 370 de euro, fara taxe si reduceri datorate operatorilor de telefonie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea