Stiinta & Tehnologie

Nokia 6210 Navigator are aprobarea FCC

Daca stam bine sa ne gandim parca mai aveam un asemenea telefon pe piata. Si asa este, dar noul model vine cu o mica schimbare.

foto , una principala de 3,2 megapixeli si una secundara pentru video conferinte cu rezolutie VGA.

Pe langa GPS -ul incorporat, modelul va avea un conector USB, lucru care nu este iesit din comun, slot de card microSD pentru extinderea spatiului de stocare de pana la 8 GB. Ceva normal, daca dispozitivul are GPS, trebuie loc pentru hartie.

HSDPA este la el acasa

Telefonul va avea kit de masina asemenea telefoanelor din seria N, gen N95 sau altor telefoane cu GPS. Totodata, nu ii va lipsi functia Assisted GPS. Va fi usor dificil sa vezi o harta pe un ecran de 2,4 inchi, dar atat poate acest model.

Cand vine vorba de conectivitate, modelul dispune de ce este mai bun, HSDPA-ul, asa ca la acest capitol nu trebui sa iti faci probleme.

Va avea MP3-player si receptor FM, iar daca vrei acest telefon va trebui sa mai astepti pentru ca se va lansa candva la sfarsitul acestui an. Pretul unei astfel de jucarii va fi de 430 de dolari.

Autor: Andreea Dihe

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea