Stiinta & Tehnologie

Nokia 6120

Cu telefonul compact Nokia 6120 classic, aceste activitati devind mai usoare si mai rapide, datorita utilizarii HSDPA ( High Speed Downlink Packet Access) – o tehnologie avansata care ofera viteze de descarcare de pana la 10 ori mai mari decat cele disponibile prin retelele WCDMA clasice. Noul telefon este dotat cu doua camere. Una dintre acestea este de 2 megapixeli si dispune de zoom digital 4x, de blit , precum si de mod de fotografiere panoramic – functii ideale pentru imaginile de inalta calitate. Camera secundara, situata frontal, permite realizarea de apeluri video, ajutandu-va astfel sa dati o nota personala comunicarii.

Aplicatia Data Transfer le permite utilizatorilor sa transfere contacte, calendare, fotografii, secvente video si fisiere de date de pe un alt telefon Nokia, chiar si in absenta unei cartele SIM. In plus, prin sincronizarea calendarului de pe computerul de la birou cu cel de pe telefon, utilizatorii au in permanenta la indemana o versiune actualizata a agendei.

(continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea