Stiinta & Tehnologie

#nokia 5630 xpressmusic #telefon mobil #muzica #lansare

Nokia 5630 XpressMusic, noul telefon muzical

Compania finlandeza Nokia isi extinde gama de telefoane XpressMusic cu noul Nokia 5630 XpressMusic.

Nokia 5630 XpressMusic dispune de un music player de clasa mondiala pentru o calitate audio excelenta, oferind acces rapid la muzica si clipuri video prin tastele dedicate.

Specificatii tehnice


Modelul Nokia 5630 XpressMusic este un candybar care masoara  112 x 46 x 12 mm si cantareste 83 g. Terminalul ruleaza sistemul de operare Symbian si va fi disponibil in trei culori, rosu, albastru si argintiu.

Are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si 16 milioane de culori, memorie interna de 150 MB, dar suporta upgrade de pana la 16 GB si vine la pachet cu un card microSD de 4 GB.

Nokia 5630 XpressMusic are camera foto de 3 MP cu  autofocus, flash LED. Imaginile si videoclipurile captate pot fi incarcate pe Share on Ovi, Flickr sau Facebook.

Multimedia pusa la punct

Player-ul muzical incorporat suporta formate MP3, eAAC+ si WMA, iar terminalul are si radio FM si slot pentru mufa standard de 3,5 mm pentru casti audio .

Telefonul Nokia 5630 XpressMusic ofera acces la platforma N-Gage. N-Gage contine un catalog intreg de jocuri de la cei mai mari producatori, o functie multiplayer si posibilitatea de a memora progresele inregistrate, precum si cea de a adauga prieteni in joc.

Telefonul Nokia 5630 XpressMusic va fi disponibil pe anumite piete incepand cu al doilea semestru al acestui an. Pretul terminalului nu a fost inca anuntat de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea