Stiinta & Tehnologie

#nokia #gps #2710 navigation edition

Nokia 2710 Navigation Edition, cel mai ieftin telefon cu GPS

Cei de la Nokia tocmai au dezvaluit modelul 2710 Navigation Edition, prezentat ca fiind cel mai accesibil (ca pret) telefon cu Nokia Maps si GPS.

Avand ca tinta atat tarile dezvoltate, cat si tarile in curs de dezvoltare, caracteristicile lui Nokia 2710 navigation edition sunt de la cele de baza, pana la unele mai sofisticate.

Printre caracteristici se numara conectivitatea quad-band GSM/EDGE, interfata S40, GPS incorporat sau Nokia Maps, cat si sitemul de navigare cu instructiuni vocale (turn-by-turn), precum si sistemul de navigare in linie dreapta sau un compas digital integrat.

Telefonul Nokia 2710 Navigation Edition mai include un display QVGA de 2.2inch, mufa pentru casti de 3.5mm, bluetooth 2.1, radio FM cu RDS, o camera foto /video de 2MP si un card de 2 GB.

Ecranul lui 2710, de 2.2 inch si rezolutie QVGA, nu difera foarte mult de cel al modelului 6210 Navigator (2.4 inch) si acest lucru poate trece usor la categoria minusuri, pentru ca atunci cand ai nevoie de un sistem de navigare pentru masina, marimea conteaza.

Telefonul este alimentat de o baterie Li-Ion de 1020 mAh, care asigura aproximativ sase ore de navigare.

Cei de la Nokia spun ca modelul 2710 Navigation Edition va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al anului 2010, la pretul de 160 USD si va veni la pachet cu un suport si un incarcator auto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea