Stiinta & Tehnologie

Noi produse HTC pentru trimestrul al patrulea

Compania High Tech Computer au lansat cu ocazia ultimului trimestru al acestui an, cand vanzarile sunt mai mari decat in tot restul anului, inca trei produse: HTC Shift, HTC s730 si HTC P6500.

Primul produs, HTC Shift face parte din categoria calculatoarelor ultra-mobile ( UMPC), are sistemul de operare Windows Vista alaturi de functii de push-email el mai inglobeaza si ultima inovatie a HTC pe numele sau “SnapVue” care permite folosirea instantanee a functiilor de email, sms, sau vizionarea contactelor fara a fi nevoie de pornirea completa a aparatului.

Modelul HTC S730 este un dispozitiv portabil care functionaza pe platforma Windows Mobile 6.0, are in dotare o memorie flash de 256 Mb si ofera conectivitate 3G /HSDPA.

Cititi continuarea in Hit

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea