Stiinta & Tehnologie

#iphone #apple #poze iphone #securitate iphone

Noi probleme de securitate iPhone: aplicatiile iti pot accesa pozele!

Apple primeste o noua lovitura de imagine legata de securitatea sistemului de operare mobil iOS . Cand utilizatorul permite aplicatiilor accesul la locatia sa, acestea au automat acces si la toate pozele de pe iPhone!

Noua vulnerabilitate a sistemului de operare iOS vine la scurt timp dupa ce Apple a recunoscut ca unele aplicatii pot accesa datele de contact ale utilizatorilor si a promis ca va rezolva problema in urmatoarea versiune a sistemului de operare.

Situatia nu a fost insa provocata intentionat de Apple, iar faptul ca aplicatiile pot accesa pozele utilizatorilor este un bug care va fi probabil rezolvat odata cu lansarea iOS 6, potrivit GSMArena.com.

Oficialii nu au comentat pana acum problema, dar este posibil ca masurile de securitate pentru App Store sa fi imbunatatite in curand, pentru respingerea aplicatiilor care ar putea folosi datele si pozele utilizatorilor in mod abuziv.


Sursa foto: Cbsi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea