Stiinta & Tehnologie

#vodafone #romania #oferta #telefonie mobila #cartela pre-pay

Noi oferte pentru telefonia mobila

Vodafone Romania lanseaza o noua oferta promotionala pentru toti utilizatorii Cartelei Vodafone.

Cu noua oferta clientii pot alege un numar pereche pentru a profita in doi de mai multe avantaje.

In aprilie

Incepand din luna aprilie, clientii care activeaza cartela vodafone pot alege un prieten, utilizator prepaid nou sau existent, pentru a beneficia impreuna de 100 de minute bonus la activare si de 100 de minute bonus, pe viata, la fiecare reincarcare a Cartelei.

Minutele bonus se impart in mod egal intre cei doi prieteni si se acorda la fiecare reincarcare a oricaruia dintre ei. Minutele sunt valabile 30 de zile si pot fi utilizate exclusiv intre cele doua numere pereche. Utilizatorii pot beneficia de acelasi numar de minute bonus si prin achizitia noului pachet "Cartela Vodafone - Prietenii mei", ce contine doua numere pereche consecutive. Fiecare dintre cei doi prieteni, precum si orice utilizator nou Cartela Vodafone, poate sa isi activeze, prin apel gratuit la *147#, extraoptiunea de 4 Euro credit / luna, pentru a beneficia de 400 de minute in retea, 400 de SMS-uri in retea si 20 de minute nationale si internationale.

Premiera in Romania

In plus, in premiera in Romania, cu Optiunea pentru doi,  cei doi prieteni pot sa imparta avantajele Cartelei Vodafone cu numarul pereche.

Astfel, la activarea extraoptiunii de 6 Euro credit / luna de catre unul dintre prieteni, cele doua numere pereche vor putea beneficia impreuna de 600 de minute in retea, 600 de SMS-uri in retea si 20 de minute nationale si internationale.

Cu aceasta extraoptiune, doar unul dintre cei doi utilizatori plateste, iar minutele si SMS-urile primite se impart in mod egal intre cele doua numere.

Promotional, la activarea Cartelei Vodafone, clientii beneficiaza gratuit de serviciul Vodafone Internet pe mobil, timp de o luna, pentru a se bucura de navigare pe Internet , acces la e-mail si la comunitatile online preferate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea