Stiinta & Tehnologie

Noi detalii despre Volkswagen Golf VI

Cea dea sasea generatie a modelului Volkswagen Golf este la mai putin de 1 an distanta de momentul intrarii in productie, ceea ce ne permite sa admiram varianta aproximaiv finala a modelului.

Mai multe imagini cu viitorul Golf VI 

Este evident faptul ca persoanele incredintate cu design-ul masinii au pastrat liniile clasice ce definesc modelul, insa le-au transpus in zilele nostre incercand sa realizeze si linii curbe si rotunjimi pentru a da un aspect inovativ, modern si placut.

Vor fi disponibile numeroase motorizari printre care si cele mai noi de 1.6 litri TSI de 200 CP si topul de gama de 2.0 litri turbo de 260 CP, disponibil pe versiunea GTI.

Pentru cei mai prietenosi cu mediul inconjurator, Volkswagen anunta si motorizari cu 30% mai eficiente cand vine vorba de consumul de carburant. Tehnologia este cea de la Polo BlueMotion ce a fost prezentat publicului anul trecut. Polo BlueMotion dispune de o transmisie ce permite o schimbare lenta a treptelor de viteza precum si cauciucuri cu rezistanta redusa pentru reducerea consumului de combustibil.

Ultima adaugare pe lista motorizarilor este un diesel hibrid ce a fost prezentat o data cu ultimul concept al modelului, insa pana sa ajunga in productie va mai dura cativa ani.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea