Stiinta & Tehnologie

#nissan #Extrem Concept #prezentare Sao Paolo #masini nissan

Nissan a prezentat la Sao Paolo noul Extrem Concept

Nissan a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo noul Extrem Concept. Este vorba despre un SUV cu un design agresiv, mai putin conformist, inspirat din cultura si frumusetile naturale ale Brazilei.

"Acest lucru nu este insa intotdeauna observabil pe strazi, acolo unde masinile accesibile produse local tind sa fie conservatoare la capitolele design, culori sau dotari", declara Shiro Nakamura, seful biroului de creatie al celor de la Nissan.

Nissan Extreme Concept foloseste platforma V, pe care o intalnim si la Juke si Micra, alte doua modele produse de Nissan. La capitorul motorizare, SUV-ul propune un propulsor turbo cu injectie directa de 1,6 litri.

Tot in cadrul Salonului Auto de la Sao Paolo, au mai fost prezentate alte doua concepte interesante. Primul este Taigun, un SUV propus de cei de la Volkswagen. Al doilea model apartine francezilor de la Renault, se numeste DCross si reprezinta o abordare mai agresiva a cunoscutului model de serie Duster.

Sursa foto: Carscoop

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea