Stiinta & Tehnologie

#nec #docomo #telefon mobil #japonia

NEC N-01A, telefon pentru japonezi

Tara Soarelui Rasare are parte de o noua lansare dupa care restul lumii tanjeste.

Telefonul NEC N-01A este printre cele mai performante la ora actuala.

De ce asa special?

Pe langa specificatiile tehnice bune pe care terminalul le poseda, acesta are trei feluri de design in care se poate "transforma".

Mecanismul lui NEC N-01A este destul de simplu, avand o parte superioara glinsata. Pe acest modul este asezat de fapt ecranul care poate fi invartit de la 90 de grade pana la 180 de grade in diferite pozitii.

Astfel, NEC A-01A isi schimba forma si poate fi isi insuseste unul din stilurile, Touch Style, Share Style sau Communication Style.

Specificatii tehnice

Datele tehnice legate de acest telefon sunt destul de putine, dar se cunoaste faptul ca terminalul are un ecran cu o rezolutie de 854 x 480 pixeli. Mai mult NEC-01A are camera foto de 5,2 megapixeli cu autofocus si capabilitati de captare video.

Utilizatorul poate naviga pe internet cu viteza de HSDPA sau poate viziona filme, pentru ca telefonul are incorporat tuner TV 1Seg.

Din pacata noul terminal NEC va intra doar in magazinele din Japonia prin operatorul de telefonie mobila NTT DoCoMo. Pretul acestui terminal nu a fost inca anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea