Stiinta & Tehnologie

#slider #n-kia e68 #nokia

N-KIA E68 - sursa de inspiratie pentru Nokia

Ne-am obisnuit ca imediat dupa lansarea unui telefon mobil de catre o companie cu renume, undeva in China sa apara o clona inferioara calitativ si poate de cateva ori mai ieftina.

Daca auzi de N-KIA E68 , te astepti sa dai peste o copie fidela a unui terminal Nokia, insa de data acesta poate producatorul finlandez ar trebui sa sa inspire din produsul chinezesc .

N-KIA E68 pare la prima vedere un telefon simplu, cu un ecran minuscul, insa, dupa cum am zis, asta doar la prima vedere. N-KIA E68 surprinde printr-un slide distractiv si ingenios, o forma practica - chiar daca nu este una originala – dimensiuni reduse si un material de calitate.

Poate ca nu conteaza atat de mult functiile, ce sistem de operare ruleaza sau de ce conectivitate beneficiaza, pe cat conteaza faptul ca este un produs “made in China" de care mai marii producatori de telefoane mobile ar trebui sa tina cont si, de ce nu, din care sa se inspire.

Urmareste filmuletul de prezentare al telefonului N-KIA E68
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea