Stiinta & Tehnologie

Motorola ROKR E8 - muzica printr-o simpla atingere

Motorola Inc. (NYSE: MOT) isi extinde gama de produse de muzica prin lansarea telefonului muzica noua prin functia radio FM inclusa si prin afisarea descrierii melodiei. Memoria interna de 2 GB ofera suficient spatiu pentru stocarea a 1.500 cantece, in timp ce memoria externa poate fi marita pana la 4 GB printr-un card microSD optional. Transferul de muzica se desfasoara rapid prin USB 2.0. Dispozitivul este compatibil cu aplicatia Windows Media Player 11, facilitand astfel accesul utilizatorului la peste 200 magazine online de muzica.

Un telefon dedicat prin excelenta iubitorilor de muzica, Rokr E8 nu dezamageste nici la capitolul foto . Telefonul incorporeaza o camera de 2 mega pixeli, dotata cu zoom 8x si functie multi-shot, care permite utilizatorilor sa faca atat captare foto, cat si video.

In modul telefon, Rokr E8 asigura calitatea apelurilor datorita tehnologiei Motorola CrystalTalk . Telefonul este suficient de puternic incat poate primi apeluri chiar si atunci cand se descarca sau se asculta muzica, cand se trimit mesaje de text, cand se navigheaza pe Internet sau se foloseste functia foto. Constructia si materialele de calitate garanteaza durabilitatea si fiabilitatea telefonului Rokr E8 . Stilul modern al companiei Motorola se regaseste in detaliile rafinate de design ale telefonului, cum ar fi fata lucioasa, carcasa inferioara din aluminiu, tastele laterale metalice si marginile gravate .


Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea