Stiinta & Tehnologie

Motorola Q11, in asteptarea anuntului oficial

Terminalul Motorola se afla la un pas de anuntul oficial, dupa ce imaginile si specificatiile tehnice ale terminalului au fost date publicitatii.

Motorola Q11 este un smartphone care va fi disponibil la un pret mic decat alte telefoane din aceeasi clasa.

Specificatii tehnice

Motorola Q11 este un telefon compact care masoara 117 x 64 x 11,7 mm si cantareste 115 grame. Terminalul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile versiunea 6.1, este un telefon Quad-band care va functiona in retele GSM. Q11 va dispune doar de conectivitate GPRS si EDGE si nu are 3G. Totusi, telefonul va avea Wi-Fi si serviciul Boingo Mobile. Transferul de date se va face prin conectivitate Bluetooth versiunea 2.1 si microUSB si USB in versiuni mici de 1.1.

Motorola Q11 are ecran de 2,4 inch cu 262.000 de culori si rezolutie de 320 x 240 pixeli, tastatura completa QWERTY, receptor cu functii aGPS si suportul Google Maps. Browser-ele web de care telefonul dispune sunt WAP versiunea 2.2 cu suport HTML si Pocket Internet Explorer 6 . Terminalului nu ii va lipsi player-ul muzical care suporta formate MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WAV, MIDI, WMA, WAX si WMV si cel video cu suport pentru formatele MPEG4, H.264, WMV si RV.

Telefonul are 128 MB memorie ROM si 64 MB memorie RAM, camera foto de 3 megapixeli cu focus fix si flash LED, plus capabilitati video si zoom optic de 8x. Q11 suporta upgrade de memorie de pana la 32 GB.

Inca neanuntat

In ciuda faptului ca data de lansare, specificatiile tehnice si imaginile cu terminalul au fost date publicitatii, compania americana Motorola nu a anuntat oficial lansarea acestui telefon. In prezent, terminalul troneaza pe site-ul oficial al producatorului.

Este posibil ca Motorola sa aplice aceeasi metoda ca si in cazul terminalelor ZN5 Moto MING A1600 si A1800, care nu au avut parte de anunt oficial . Pe langa aceast lucru, cele trei terminale au fost lansate doar in China. Moto Q11 va fi distribuit in magazine din luna decembrie a lui 2008, dar pretul terminalului nu a fost inca anuntat de companie si nici tarile in care va fi disponibil.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea