Stiinta & Tehnologie

#aur #editie limitata #smartphone #motorola ming a1600

Motorola MING A1600, in versiunea aurita

Originalul motorola ming a1600 a fost lansat la o zi dupa ce compania americana anunta primul telefon mobil Motorola cu o camera foto de 5 MP, modelul ZN5.

Acum, smartphone-ul MING A1600 se lanseaza intr-o editie limitata de aur.

Cine si de ce?

Pentru a scoate pe piata un asemenea telefon, americanii de la Motorola au facut echipa cu francezii de la Cartier. In afara de carcasa placata cu aur si un port-card de carti de vizita de marca Cartier, terminalul se prezinta neschimbat de modelul original.

Astfel, Motorola MING A1600 masoara 98,9 x 53,5 x 19,6 mm si cantareste128 de grame, are ecran sensibil la atingere de 2,4 inchi cu 262.000 de culori si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Terminalul ruleaza sistemul de operare Linux asemenea predecesorului MING A1200, iar A1600 functioneaza in retele quad-band GSM.

Modest pentru un smartphone

Telefonului nu ii lipeseste nici camera foto de 3 MP, cu autofocus care poate capta imagini in format GIF. Are GPS incorporat, slot de card microSD pentru upgrade de pana la 4 GB, Bluetooth cu A2DP, microUSB si radio FM stereo.

Spre deosebire de modelul original care s-a lansat numai in China, MING-ul de aur este disponibil si in Europa. Aceasta va costa in jur de 680 de euro, adica  2.589 RON.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea