Stiinta & Tehnologie

Motorola Ming A1600,A1800 si A810 lansate in China

Motorola a lansat ieri telefoanele Ming A1600 si A1800 in China, ambele sosind cu GPS, suport pentru scris de mana si functii business si multimedia. Un alt terminal lansat de catre producatorul american este si PDA-ul entry-level A810.

motorola ming a1600 si A1800 se disting prin intermediul unei clapete transparente, care le acopera ecranul. Primul handset este dotat cu o camera de 3.2 megapixeli cu suport pentru autofocus si mod panorama plus un dictionar, in vreme ce A1800 suporta conectivitate dual-mode CDMA/GSM si integreaza un firewall pentru SMS-uri si apeluri neasteptate. Pe lista sa de specificatii descoperim si o camera de 3 megapixeli cu autofocus.

GPS-ul inclus pe ambele terminale se va folosi de ecranul touch pentru a ajuta utilizatorii sa ajunga la destinatie si pentru a face posibila pozitionarea globala, atat independent cu ajutorul satelitilor sau prin pozitionare GPS. Ambele telefoane sosesc cu un card microSD de 1GB "la pachet", acesta continand hartile electronice ale Chinei. Motorola va oferi un upgrade gratuit unic al acestor harti, in cazul modelului A1800, in vreme ce posesorii lui A1600 pot beneficia de acest upgrade pentru o mica taxa.

Display-urile telefoanelor ce apartin seriei Ming au o diagonala de 2.4 inchi si sunt touchscreen-uri care permit scrierea caracterelor chinezesti rapid si cu multa cursivitate. A1600 suporta "smart learning" si va invata obiceiurile de scriere ale utilizatorului, crescand viteza de input. Acelasi model Motorola Ming soseste cu o suita de aplicatii mobile business, inclusiv cele email, cele Internet, un cititor de carti de vizita, softuri de traducere (Kingsoft) si un cititor de documente Office.

Ming A1800 are o memorie interna de 150MB, care poate fi marita cu ajutorul cardurilor microSD de pana la 4GB. Cat dspre A810, acesta este un PDA entry level, dupa cum afirmam anterior dotat cu o camera de 2 megapixeli si slot microSD cu suport pentru carduri de pana la 2GB.


Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea