Stiinta & Tehnologie

Motorola lanseaza trei ROKRe noi

La scurt timp dupa lansarea pe piata romaneasca a telefonului Motorola ROKR E8, compania americana pregateste o noua lansare pe piata mondiala.

Este vorba despre trei noi telefoane din seria RORK, adica telefoane muzicale, unul dintre ele fiind reperat de curand in dosarele FCC -ului. Cele trei se numesc Motorola ROKR EM25, EM28 si EM30, un slider, un clamshell si un candybar.

EM30, deja-vu

Atunci cand vezi pentru prima data modelul Motorola EM30 ai senzatia de deja-vu, pentru ca acest terminal seamana izbitor cu modelul recent lansat si la noi, Motorola ROKR E8. La fel ca si E8, modelul EM30 vine la bord cu tehnologia ModeShift, adica tastatura isi va schimba tastele in functie de meniul accesat de utilizator.

Printre alte caracteristi ale lui EM30 pot enumera player-ul muzical, intrare de 3,5 mm, radio FM cu RDS, Bluetooth 2.0 cu A2DP, Windows Media Player 11, tehnologia CrystalTalk , USB 2.0, camera foto de 2 megapixeli, slot microSD pentru upgrade de pana la 8 GB si conectivitate GPRS si EDGE.

EM28, scoica muzicala si slider-ul EM25 +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Asa cum am mentionat si mai devreme, Motorola EM28 este un clamshell. Acesta a fost terminalul care cu ceva timp in urma isi etala calitatile la FCC sub numele de cod Ischia. Terminalul are un ecran extern tactil de 1,2 inch, conectivitate Bluetooth 2.0 cu A2DP, intrare de 3,5 mm, radio FM radio cu RDS, aceeasi tehnologie CrystalTalk, camera foto de 1,3 megapixeli, USB 2.0 si slot microSD pentru upgrade de pana la 2 GB si conectivitate GPRS si EDGE.

Motorola EM25 este un slider si are aceleasi caracteristi ca fratele clamshell, conectivitate Bluetooth 2.0 cu A2DP, intrare de 3,5 mm, radio FM radio cu RDS, tehnologia CrystalTalk, camera foto de 1,3 megapixeli, USB 2.0, slot pentru card microSD pentru upgrade de pana la 2 GB si conectivitate GPRS si EDGE.

Chiar daca preturile pentru cele trei telefoane nu Au ">au fost anuntare, se prea poate ca telefoanesa fie mai ieftine decat ROKR E8, lucru pe care multi fani il spera.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea