Stiinta & Tehnologie

#motorola rival #verizon #telefon mobil

Motorola lanseaza terminalul Rival in reteaua Verizon

Chiar daca Motorola nu face prea multa lansari in Europa, teritorii ca Statele Unite ale Americii sau China au parte de mai multe modele ale companiei.

Recent, producatorul de telefoane mobile a anuntat lansarea in reteau operatorului american Verizon a modelului Motorola A455 Rival .

Specificatii tehnice

Modelul Motorola A455 Rival este un slider care masoara 96,5 x 50,8 x 18 mm si cantareste in jur de 125 de grame. Terminalul  este disponibil in doua culori, alb cu negru si violet cu negru. Noul Motorola are o camera foto modesta de 2 MP, fara flash sau autofocus, dar are capacitatea de a face capturi video.

Motorola Rival dispune de un ecran de 2,2 inch cu rezolutie modesta QCIF de 176 x 220 px si suport pentru 65.000 de culori. Noul terminal Motorola se aseamana cu telefonul LG Neon si ca aceasta dispune de o tastatura QWERTY completa. Modelului nu ii lipseste player-ul muzical cu suport pentru formate MP3, WMA, AAC si AAC+ si slot pentru card microSD. Marirea spatiului de stocare se poate face pana la maxim 8 GB. Terminalul mai dispune si de slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Dedicat Verizon

Fiind un telefon care se lanseaza doar in reteau Verizon, modelul vine cu anumite servicii proprietare ale operatorului ca V CAST Music with Rhapsody, V CAST Videos, Media Center, Mobile Web, e-mail, VZ Navigatorsm sau voice-mail.

In prezent Motorola A455 Rival poate fi achizitionat numai din Statele Unite ale Americii la pretul de 99,99 USD, in jur de 300 RON. Nu se stie daca Motorola va lansa terminalul si pe alte piete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea