Stiinta & Tehnologie

#europa #backflip #motorola

Motorola Backflip se lanseaza oficial in Europa

Unul dintre cele mai noi telefoane mobile ale celor de la Motorola, modelul Backflip se va lansa oficial pe piata din Europa.

Modelul motorola backflip este deja disponibil la pretul de 99,99 USD in Statele Unite ale Americii so pe piata din China .

Specificatii tehnice

Slider-ul Motorola BackFlip s-a lansat recent in Italia, iar acum va ajunge in magazinele din Germania unde va putea fi cumparat prin Mobilcom si Amazon. Terminalul masoara 108 x 53 x 15,3 mm, cantareste in jur de 130 de grame si vine echipat cu un ecran de 3,1 inch care poate afisa pana la 256.000 de culori si are o rezolutie generoasa de 320 x 480 pixeli.

Printre caracteristicile mai speciale ale acestui telefon se numara sistemul de operare Android, tastatura QWERTY fizica completa care se poate roti, touchpanel-ul BackTrack si interfata de utilizator cu widgeturi, MotoBlur. Un alt as pe care modelul il scoate din maneca este conectivitatea. Astfel Motorola BackFlip vine dotat cu GPRS si EDGE, ambele de clasa 12, 3G cu HSDPA, Wi-Fi 802.11 b/g si standardele Bluetooth 2.1 cu tehnologia A2DP si microUSB de versiune 2.0.

Alte detalii

Din lista de specificatii tehnice ale lui Motorola BackFlip se pot numara si camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si functii de geo-tagging. In plus senzorul foto poate face capturi video la rezolutie HVGA (480 x 320 pixeli) cu 24 fps (cadre/secunda).

Telefonului nu ii lipsesc nici player-ul muzical si cel video, aplicatii de Facebook, MySpace, Twitter, Google Maps, Photobucket si Picasa. Desi initial s-a speculat ca telefonul va costa in jur de 100 USD, pretul lui Motorola Backflip este de aproape 500 euro. Inca nu se stie cand noul terminal se va lansa si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea